woensdag 7 augustus 2013

vakantie

Zo de vakantie is alweer over de helft en wij zijn lekker 3 weken weg geweest. Heerlijk kamperen op camping de oldemeijer. We hebben het weer mee gehad bijna 3 weken prachtig weer gehad. de jongens zijn dan ook ontzettend bruin geworden.
We hebben veel gezwommen en een keer lekker gefietst. En verder was er genoeg om op de camping te doen. Matthias heeft leren fietsen zonder zijwielen. Trots dat hij was zie foto
Heerlijk dat hij nu ook zonder zijwielen kan fietsen.
In de vakantie was er ook nog zwemles en ja daar moesten ze wel naar toe want ze mochten op 27 juli afzwemmen voor B en C 
En ze hebben het gehaald zoals je kan zien. En wat waren ze trots en wij ook hoor.
En toen was de vakantie over er is te veel om op te noemen wat we hebben gedaan en zeker om te laten zien.
En toen waren we thuis en een dag later werd onze jongste Matthias alweer 4 jaar en ook hij mag nu na de vakantie naar school. Meestal bak ik een heerlijke taart met een lekkere vulling en met marsepein. Maar ik was in tijdnood voor de vakantie en na de vakantie was het te warm om dat te maken. Het werden dus een mango kwarktaart en een monsoutaart en dat is ook heerlijk.

Oh wat was hij blij dat hij eindelijk jarig was want nu mag hij eindelijk naar school zou hij zeggen.
Zo dan hebben we nu nog anderhalve week voor dat hier de scholen weer beginnen. En eigenlijk zijn ze toch wel weer toe aan structuur en regelmaat want ja dat is er niet in de vakantie.
Zo dat was het voor nu. Maar na de vakantie hoop ik weer veel te kunnen bakken en zal ik weer veel kunnen laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten