donderdag 22 maart 2012Zo het is al weer een hele tijd geleden dat ik wat heb geschreven druk druk druk.
Maar inmiddels zijn we verhuisd en heeft iedereen zijn eigen plekje wel gekregen.
En ja er moet nog wel het een en ander gedaan maar dat heb je altijd wel. De jongens vermaken zich prima. De ruimte die ze hebben gekregen en die ze nodig hadden. Het gaat nu stukken beter. Timo doet het heel erg goed op school. Hij heeft nog nooit zo'n mooi rapport gekregen. Hij gaat met sprongen vooruit. Binnen kort heeft hij zijn eerste judo les wat erg spannend is. Oh ja hij heeft ook nog een bril gekregen. Bleek toch wel nodig te zijn.
Joran zit sinds begin dit jaar in Smilde op school en wel in groep 3. De juf waar hij in drachten bij in de klas zat had al met een week door dat Joran veel meer kon en kan. Al snel werd besloten om Joran naar groep 3 te doen. En nu sinds dit jaar gaat hij dus naar Smilde dat scheelt op een enkele rit een uur reis tij d voor Joran. De juf waar hij nu is is erg tevreden. Joran loopt voor op de andere kinderen in zijn klas. Als ze een werkje krijgen hoeft de juf aan Joran niet uit te leggen wat hij moet doen hij heeft het al heel snel klaar en gaat vervolgens de andere kinderen helpen.
Hij doet het dus ookheel erg goed. En buiten spelen en vooral met je handen ergens in zitten vroeten vind Joran heerlijk. Sem had begin dit jaar wat moeite met naar school gaan ja wat wil je 9 weken vrij en dan weer naar school en dan zonder een broer die mee gaat. Dat was wel even slikken voor hem. Maar met een paar weken was dit over en nu gaat het goed. Hij gaat met plezier naar school. Doet dingen met de groep 2 leerlingen want de dingen in groep 1 worden toch wel een beetje makkelijk. Ook Sem vind buiten spelen erg leuk kan ook heel goed hier we hebben genoeg om te doen. Soms is het van al weer buiten spelen maar eenmaal buiten willen ze niet naar binnen op te eten. Ja en dan Matthias is nog nooit zoveel bij huis geweest. In támbacht waren we toch vaker weg dan hier. Hier hoeft hij niet altijd mee. Er is genoeg te doen voor hem. En klagen dat doet hij niet. Mopperen kan hij net zo als zijn broers die doet hij gewoon na.
En ja taarten maken en cupe cakes doen we zo nu en dan ook nog alleen niet zoveel.
Maar heb cupe cakes met andere smaken gemaakt zoals koffie en vanille met speculaas. Die waren heerlijk. Heb wel voor de baas van Arne een taart gemaakt belde gister op of ik voor vandaag nog een taart kon maken en dat heb ik gedaan. Met een tractor. dit heb ik nog nooit gedaan maar zoals je kan zien is hi best aardig gelukt.


Zo voor nu was dat het wel even maar zal nu eerder laten zien wat we zoal doen hier op de boerderij.
Groetjes Arike

1 opmerking:

  1. Ik vind hem heel goed gelukt die tractor taart. Hij zal best wel in de smaak gevallen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen